Головна Новини Суспільство події В Україні вже найближчим часом можуть ухвалити закон про легалізацію зброї: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні вже найближчим часом можуть ухвалити закон про легалізацію зброї: що відомо

В Україні можуть дозволити громадянам купувати зброю для захисту свого житла

13 серпня 2022, 20:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Верховна Рада України може вже найближчим часом ухвалити закон про легалізацію зброї. Про це пише видання РБК, посилаючись на слова міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.

В Україні вже найближчим часом можуть ухвалити закон про легалізацію зброї: що відомо

Оружие. Иллюстрация

Як пише видання, за словами Монастирського, позиція МВС полягає в тому, що для захисту житла українці мають право володіти вогнепальною зброєю, у тому числі пістолетами.

"Але ми проти вільного носіння зброї у громадських місцях, тому що ми бачимо ризики для громадської безпеки, які перевищують вигоди, які може мати така норма. Зараз ми працюємо з парламентаріями. Я думаю, що найближчим часом буде ухвалено відповідний закон, перше читання вже було прийнято, зараз готується закон до другого читання. Я думаю, що найближчим часом його буде винесено на розгляд парламенту", — видає слова Монастирського.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що чомусь США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму – чим загрожує це рішення Москві. Як у Вашингтоні, так і в Москві розуміють чим загрожує офіційне покликання РФ державою-спонсором тероризму. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що територіальний компроміс із РФ можливий: Рєзніков назвав варіант. Міністр наголосив, що головна мета ЗСУ – звільнення всіх окупованих територій у межах 1991 року. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що через війну відбувається з економіками України та РФ – який прогноз. Українська економіка зможе вистояти за допомогою західних партнерів, а ось для російської неприємності лише починаються, їх пік очікується у 2023 році. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували експерти розповіли , чому 9 серпня стався перелом у війні, на який усі так чекали. Росіяни вже самі зрозуміли, що тепер про настання доведеться забути. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини