Головна Новини Суспільство події В Україні прогнозують нічні заморозки: де і коли
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні прогнозують нічні заморозки: де і коли

В Україні синоптики прогнозують нестійку і вологу погоду: в ніч на 11 жовтня в деяких регіонах очікуються заморозки

10 жовтня 2021, 19:30 comments3104
Поділіться публікацією:

У ніч на понеділок, 11 жовтня, в деяких областях України синоптики прогнозують нічні заморозки. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні прогнозують нічні заморозки: де і коли

Нічні заморозки в Україні (фото з відкритих джерел)

Із заходу атмосферні фронти принесуть українцям нестійку і вологу погоду. Сьогодні вночі заморозків варто очікувати жителям Львівської, Івано-Франківської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, Закарпатської, Житомирської, Чернігівської та Сумської областей.

Але вдень стовпчики термометра піднімуться до +12 ... +16 градусів, в залежності від регіону. Опадів синоптики не прогнозують, а вітер буде 5-10 м / с.

У ніч на 12 жовтня заморозків не очікується, температура повітря складе +2 ...+8 градусів. Але жителів північних і центральних областей України очікуються дощі, в Карпатах — мокрий сніг, а на решті території країни буде сухо.

Нагадаємо, попри серйозні кліматичні зміни в бік потепління зима у 2021-2022 роках буде сніжною і досить морозною. Синоптик Тетяна Негойдалова розповіла, що вперше за кілька років українці зможуть спостерігати "традиційну" зиму у своїх містах і селах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в жовтні 2021 року, згідно з прогнозом синоптиків, середня місячна температура в Україні очікується в межах 7-12 градусів тепла, в Карпатах 6-7 градусів. Це близько до кліматичної норми.

Читайте також, український народний синоптик Леонід Горбань сказав, що орієнтовно з 17 жовтня раптово стане холодно. В кінці другої десятиденки прийдуть перші заморозки в північні та східні регіони країни. Перед початком листопада, на 2-3 дні потеплішає, буде +8...+10, але так буде всього кілька днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини