Головна Новини Суспільство події В Україні очікується багато дощів, місцями можливий град - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні очікується багато дощів, місцями можливий град - подробиці

Найближчим часом в Україні переважатиме комфортна температура

9 липня 2022, 22:05 comments1107
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Неділя в Україні буде з атмосферними фронтами та, відповідно, дощами. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

В Україні очікується багато дощів, місцями можливий град - подробиці

Погода в Україні

За словами Діденко, дощі супроводжуватимуться грозами, а при грозах можливі град і сильний вітер.

"Температура повітря розподілиться завтра наступним чином: найхолодніше буде 10-го липня у західних областях, +18 +23 градуси, у Карпатах +9 +15 градусів, а спека ще потягнеться на Сході та у Приазов'ї, +26 +31, у Луганській області. Запоріжжі до +33 градусів. На решті території у неділю очікується +22 +28 градусів", — пише Діденко.

Синоптик спрогнозувала, що найближчим часом в Україні переважатиме комфортна температура, навіть на Півдні та Сході легше дихатиметься. Однак у другій половині наступного тижня стовпчики термометрів знову поповзуть нагору.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "Це сором": екс-футболіст збірної України жорстко висміяв нардепа Тищенка за фото з автоматом (ФОТО). Футболіст не залишив поза увагою знімок Тищенка у військовому екіпіруванні.

Читайте також про те, щоб ойкот РФ і втеча Лаврова з G20 : про що це говорить — чому ситуація стає загрозливою. Експерти звертають увагу на те, що не можна допустити, щоб повторилася історія 2014 року, коли на публіці Путіна та компанію ігнорували, а за очі продовжували будувати стосунки.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що різьбярів назвав кількість мобілізованих в Україні: скільки людей захищають країну. Міністр оборони додав, що така чисельність збройних сил створює можливості для бізнесу.

Також "Коментарі" поінформував про те, що   аеродром "Зябрівка" у Білорусі: яку зброю стягують туди окупанти, що там відбувається. На військовому аеродромі "Зябрівка" облаштують російську військову базу.


Джерело: https://society.comments.ua/news/warrussia/aerodrom-zyabrovka-v-belarusi-kakoe-oruzhie-styagivayut-tuda-okkupanty-chto-tam-proishodit-700184.html
© Comments.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини