Головна Новини Суспільство події Україну накриють атмосферні фронти: синоптик розповіла, що буде з погодою
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють атмосферні фронти: синоптик розповіла, що буде з погодою

Прогноз погоди в Україні на вихідні

8 липня 2022, 22:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

До кінця тижня в Україні очікується нестабільна погода із періодичними дощами. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Україну накриють атмосферні фронти: синоптик розповіла, що буде з погодою

Погода в Україні

"У суботу-неділю в Україні через діяльність атмосферних фронтів очікується нестійка погода з періодичними дощами чи просто дощами", — розповіла Діденко.

За прогнозом Діденка, у східних областях, на Півдні та Дніпропетровській області ще утримається спека, 28-34 градуси. Однак у неділю там почне поступово знижуватися температура повітря десь до 25 30 градусів, а в понеділок-вівторок спека ослабне ще на кілька градусів.

У західних, північних областях та значній частині центральних областей України очікується комфортна температура повітря, 20-28 градусів. Вночі — 15-18, на Заході 11-16 градусів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що екс-командувач НАТО назвав мету ЗСУ, поразка якої завдасть величезного удару Кремлю. Бридлав зазначив, що удару по мосту можна завдати з використанням нещодавно поставлених Україні ракет Harpoon.

Читайте також, що українські десантники за два дні знищили танкову роту росіян: подробиці. Українські воїни відбили масований наступ росіян на сході України.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Астаф'єва жорстко відреагувала на тих, хто показує "гарне життя" під час війни. Астаф'єва розповіла, що вона думає про людей, які під час війни в Україні демонструють своє "спокійне та гарне життя".

Також "Коментарі" повідомляли про те, що раз відка мала право : у Путіна заявили, що беруть "паузу" у війні проти України. У Міноборони РФ заявили, що хочуть надати можливість військам набратися сил і відпочити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини