Головна Новини Суспільство події Українські вибухотехніки показали колекцію подарунків з РФ (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські вибухотехніки показали колекцію подарунків з РФ (відео)

Вибухотехніки Національної поліції України зібрали колекцію «подарунків» від військових із Російської Федерації

27 лютого 2022, 17:20 comments1544
Поділіться публікацією:

Російські військові продовжують спроби захоплення українських територій, але наші захисники наполегливо тримають оборону. Вибухотехніки Національної поліції України на своєму офіційному Telegram — каналі показали, які "подарунки" від супротивника вже зібрали.

Українські вибухотехніки показали колекцію подарунків з РФ (відео)

Вибухотехніки показали подарунки від окупантів (фото з відкритих джерел)

Повідомляється, що всі поліцейські України стоять на захисті держави та безпеки громадян. Попри обстріли та діяльність ворожих ДРГ, українські вибухотехніки у посиленому режимі знешкоджують та вилучають боєприпаси, якими супротивник засипає нашу землю.

Відомо, що багато снарядів, випущених ворогом, не здетонували, тому несуть небезпеку для життя громадян. Потрібно бути дуже уважними та обережними. Якщо на дорогах побачите "презентів" окупантів, слід зателефонувати до поліції.

Нагадаємо, заступник головнокомандувача Збройних Сил України Євген Мойсюк на своїй сторінці у Facebook закликав російських військових скласти зброю та замислитися за що вони воюють, оскільки ця їхня можливість повернутися додому, не втративши життя і своєї гідності.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що станом на 27 лютого, за три доби своєї агресії проти України, російська армія зазнала великих втрат. ЗСУ знищили 27 ворожих літаків, 26 вертольотів, 706 бронемашин та іншу техніку, а також орієнтовно 4300 осіб особового складу.

Читайте також, що підрозділи територіальної оборони по всій Україні дають справжній бій окупаційним військам, які продовжують через українсько-російський кордон заходити до країни. Кількість бажаючих боротися за нашу незалежність була така велика, що не вистачало зброї, шоломів та бронежилетів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини