Головна Новини Суспільство події "Розрядіть зброю": Генштаб ЗСУ звернувся до росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

"Розрядіть зброю": Генштаб ЗСУ звернувся до росіян

Генеральний штаб Збройних Сил України звернувся до російських військовослужбовців та закликав їх скласти зброю

27 лютого 2022, 15:05 comments1147
Поділіться публікацією:

Російські війська четвертий день продовжують наступати на українські території, але ЗСУ мужньо тримають оборону та відбивають атаки ворога. Заступник головнокомандувача Збройних Сил України Євген Мойсюк на своїй сторінці у Facebook закликав російських військових скласти зброю і замислитися, за що вони воюють.

"Розрядіть зброю": Генштаб ЗСУ звернувся до росіян

У Генштабі ЗСУ звернулися до військових РФ / Фото: mil.in.ua

"Я звертаюся до російських військовослужбовців, яких на нашу землю принесла безглузда війна. Подумайте, чому ви тут, за що воюєте і чого хочете досягти. Сподіваюся, що ви переконалися, що тут на вас ніхто не чекав, і що вам нічого робити на нашій землі ", — зазначив Мойсюк.

Також він закликав військових РФ скласти зброю, оскільки це їхня можливість повернутися додому, не втративши життя і своєї гідності.

"Розрядіть зброю, підніміть руки, щоб наші військовослужбовці та мирні жителі могли зрозуміти, що ви нас почули. Це ваш квиток додому. Ідіть захищайте свою батьківщину, а не руйнуйте нашу!", — заявив заступник головнокомандувача ЗСУ.

Нагадаємо, що з початку російського вторгнення на територію України армія супротивника зазнала великих втрат. Згідно з попередніми даними, з 24 по 26 лютого, ЗСУ знищили 27 літаків, 26 вертольотів, 706 бронемашин та 4300 осіб особового складу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що російські війська не відступають, у багатьох наших містах точаться бої. У зв'язку з напруженою ситуацією Україна офіційно направила позов проти Росії до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Читайте також, що українська енергетична система не підключатиметься і переходитиме на синхронну роботу з мережами Росії та Білорусії. Енергосистема з 24 лютого проходила тест на роботу в ізольованому режимі для того, щоб синхронізуватися у майбутньому із мережами Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини