Головна Новини Суспільство події У Міноборони назвали втрати російської армії за три доби
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони назвали втрати російської армії за три доби

Станом на 27 лютого, за три доби своєї агресії проти України, російська армія зазнала великих втрат

27 лютого 2022, 12:50 comments2535
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 27 лютого, триває четвертий день вторгнення Російської Федерації на українські території. З початку воєнного конфлікту армія РФ зазнала великих втрат. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступник міністра Міноборони України Ганна Маляр.

У Міноборони назвали втрати російської армії за три доби

Скільки загинуло російських військових за три доби (фото з відкритих джерел)

Відомо, що за три доби війни (з 24 по 26 лютого) втрати противники в Україні склали: 27 літаків, 26 вертольотів, 146 танків, 706 бронемашин, 49 гармат, 1 ЗРК БУК, 30 автотехніки, 4300 осіб особового складу (дані ще уточнюються).

Ганна Маляр зазначила, що інформація орієнтовна, оскільки важко вести підрахунки, особливо після бою, адже командири насамперед зосереджені на захисті наших територій.

Нагадаємо, що 24 лютого, Російська Федерація розпочала відкриту агресію проти України. Попри складну ситуацію, експерти знайшли час для того, щоб поділитися своїми думками про те, що відбувається з "Коментарі", і припустили, що може зупинити Володимира Путіна.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співробітникам СБУ вдалося заволодіти секретними документами російських загарбників, яких українські військовослужбовці розбомбили під Гостомелем (Київська область). Тепер українська спецслужба та ЗСУ мають дані про російських військових, а також секретні паролі та шифри, які використовує країна-агресор.

Читайте також, що Російська Федерація продовжує вторгнення на територію України й намагається "прорватися" з різних боків. 25 лютого, на чернігівському напрямку противник зробив кілька спроб нападу, але був зупинений та розбитий Збройними силами України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини