Головна Новини Суспільство події СБУ оприлюднила секретні документи російських загарбників
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ оприлюднила секретні документи російських загарбників

Служба безпеки України заволоділа секретними документами російських військових, яких українські захисники розбомбили під Гостомелем

27 лютого 2022, 11:30 comments1931
Поділіться публікацією:

Співробітникам СБУ вдалося заволодіти секретними документами російських загарбників, яких українські військовослужбовці розбомбили під Гостомелем (Київська область). Про це повідомляє прес-служба відомства на своєму Telegramканалі.

СБУ оприлюднила секретні документи російських загарбників

СБУ отримала секретні документи військових РФ (фото з відкритих джерел)

Тепер українська спецслужба та ЗСУ мають дані про російських військових, а також секретні паролі та шифри, які використовує країна-агресор. З їхньою допомогою можна дізнатися суть перехоплених розмов противника.

Серед документів також є бойовий розрахунок із позивними бійців та командирів, схеми дій загарбників: шляхів нападу, відходу, заправок тощо; умовні знаки супротивника, зокрема дешифрування команд управління.

Зазначається, що отримані документи будуть доказовою базою для суду над російськими окупантами.

СБУ оприлюднила секретні документи російських загарбників - фото 2
СБУ оприлюднила секретні документи російських загарбників - фото 3
СБУ оприлюднила секретні документи російських загарбників - фото 4

Нагадаємо, 24 лютого Збройні Сили України взяли в полон двох солдатів окупантів. Військовослужбовці 93 омбр затримали двох російських окупантів з в/ч 91701 ямпільського мотострілецького полку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко зазначив, що потрібно дезорієнтувати ворога, який незаконно пересувається українськими дорогами. Він закликав громадян до наступної ініціативи: знімати таблички з номерами та назвами вулиць, міст, сіл у своїх регіонах.

Читайте також, керівництво оперативних служб звернулося до українців із закликом бути пильними та не довіряти підозрілим особам. Нещодавно до підрозділу ДСНС прибув підозрілий чоловік, який зазначив, що начебто з Донецької області, а там розпустили рятувальників, тому він служитиме в іншому підрозділі. Чоловік видавав себе за працівника ДСНС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини