Головна Новини Суспільство події В ДСНС повідомили про підозрілих осіб, що представляються рятувальниками
commentss НОВИНИ Всі новини

В ДСНС повідомили про підозрілих осіб, що представляються рятувальниками

В ДСНС говорять, щоб люди не вірили підозрілим особам, які називаються працівниками держслужби

24 лютого 2022, 22:45 comments2278
Поділіться публікацією:

Керівництво оперативних служб звернулося до українців із закликом бути пильними та не довіряти підозрілим особам. Про це повідомляють в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

В ДСНС повідомили про підозрілих осіб, що представляються рятувальниками

Від вибуху горить квартира у Чугуєві, фото ДСНС

Вже є інформація, що до підрозділу рятувальників прибув підозрілий чоловік. Працівникам ДСНС він говорив, що начебто з Донецької області, а там розпустили рятувальників, тому він буде служити в іншому підрозділі. Чоловік видавав себе за працівника ДСНС.

"Звертаємося до громадян, будьте пильними. Затримуйте таких підозрілих осіб під різним приводом і викликайте поліцію для з'ясування особи. В цей складний час рятувальники згуртовані як ніколи. Фактично по всій країні вони ліквідовують наслідки обстрілів та надають допомогу", — йдеться в зверненні.

В прес-службі також опублікували фотографії з будинку, який бомбили у Чугуєві Харківської області. Туди рятувальники прибули, щоб допомогти людям та загасити пожежу, що розгорілася внаслідок обстрілу.

"Сьогоднішню пожежу у Чугуєві Харківської області кремлівські боти й прихильники ворога у коментарях на офіційній сторінці ДСНС назвали... фейком. Мовляв, цей будинок, де загинула неповнолітня дитина у мікрорайоні Авіатор вже давно відселений, а фотографії постановочні. Проте голос правди не перекричати брехнею, особливо тоді, коли кожен крок вбивць під пильними поглядами міжнародної спільноти", — йдеться в повідомленні.

Мешканцям Києва радять не відчиняти двері незнайомим особам, бо це можуть бути мародери. Одразу повідомляйте на "102", якщо помітили якісь підозрілі дії громадян чи підозрілих осіб. Будьте пильними та бережіть себе!

Як повідомляв портал "Коментарі", українців просять прибирати позначки ворога на дорогах. У відомстві закликали громадян знищувати символи, які залишили російські військові, бо це система сигналів, яку використовує ворог, зокрема, в нічний час. Українців просять їх замальовувати, засипати землею чи смолою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини