Головна Новини Суспільство події Антон Геращенко розповів, як дезорієнтувати ворога в Україні: що робити
commentss НОВИНИ Всі новини

Антон Геращенко розповів, як дезорієнтувати ворога в Україні: що робити

Українців закликають знімати таблички з номерами та назвами вулиць, міст, сіл у своїх регіонах

26 лютого 2022, 15:14
Поділіться публікацією:

З тих зізнань, які роблять російські військовослужбовці, які потрапили в полон – більшість з них виконували лише короткострокові завдання. При цьому вони дуже погано орієнтуються територією в Україні. З огляду на це радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко просить українців допомогти ЗСУ та правоохоронним органам спільними зусиллями дезорієнтувати ворожі сили. Як передає видання "Коментарі", про чіткий алгоритм дій Геращенко повідомив у себе у Facebook.

Антон Геращенко розповів, як дезорієнтувати ворога в Україні: що робити

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Щоб спантеличити та дезорієнтувати ворога, який незаконно пересувається дорогами України, закликаємо громадян до наступної ініціативи: знімати таблички з номерами та назвами вулиць, міст, сіл у своїх регіонах!", – написав Антон Геращенко.

Він додає, що потрібно зробити все можливе для якнайшвидшого очищення України від російського окупанта.

Антон Геращенко просить громадян України максимально розповсюдити цей заклик, щоб якнайбільше наших співвітчизників підтримали таку ініціативу та допомогли українським захисникам у боротьбі з агресором.

Зазначимо, при цьому самі громадяни неодноразово повідомляли, що окупанти, що заблукали, запитували, в якому населеному пункті вони знаходяться і як виїхати на дорогу, яка веде до Києва.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, що спроба президента Путіна окупувати Україну – це своєрідна помста не лише президенту Зеленському на незгоду піти на виконання Мінських угод, але й спроба втерти носа адміністрації США на чолі з Байденом. після того, як Вашингтон ганебно вивів свої війська з Афганістану.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини