Головна Новини Суспільство події Знищено 20 танків: ЗСУ зупинили наступ ворога на Чернігівщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищено 20 танків: ЗСУ зупинили наступ ворога на Чернігівщині

Українські військовослужбовці на Чернігівщині зупинили черговий наступ російських військ: знищені танки та бронетехніка ворога

25 лютого 2022, 14:20
Поділіться публікацією:

Російська Федерація продовжує вторгнення на території України та намагається "прорватися" з різних боків. Сьогодні, 25 лютого, на чернігівському напрямку противник зробив кілька спроб, але його зупинили.

Знищено 20 танків: ЗСУ зупинили наступ ворога на Чернігівщині

ВСУ відбила черговий наступ на Чернігівщині (фото з відкритих джерел)

На офіційній Facebook-сторінці Сухопутні війська ЗС України зазначили, що українські військовослужбовці знищили 20 ворожих танків та дві колони російської бронетехніки. Противника зупинили на Менському напрямку, втрати живої сили уточнюються.

У відомстві йдеться, що підрозділ "Північ" знищив колону ворожої техніки, яка рухалася з боку Ріпок до Чернігова. Втрата близько 10-15 одиниць техніки.

"Чернігів утримує оборону та знищує ворога. Вірте у ЗСУ та підтримуйте!", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вже тисячі українців приєдналися до підрозділів тероборони, у центрах комплектування величезні черги з охочих. Тарас Тополя, український музикант, соліст гурту "Антитіла" прийшов із командою, щоб вступити до лав захисників держави.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міністр оборони України Олексій Рєзніков закликав українців поширювати у соцмережі інформацію про злочини російських військ в Україні. Розповсюджувати відео та фотофакти. При цьому Рєзніков звертає увагу, що таку інформацію слід брати виключно з офіційних джерел.

Читайте також, що українським захисникам доведеться сьогодні відбити найпотужніші атаки ворога. План російських ворожих військ – прорватися танковими колонами з боку Іванкова та Чернігова до Києва. Радник голови МВС Антон Геращенко розповів, що мета Кремля сьогодні завести якнайбільше російської важкої техніки до столиці України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини