Головна Новини Суспільство події Резніков просить українців допомогти ЗСУ: як це може зробити кожен
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков просить українців допомогти ЗСУ: як це може зробити кожен

Міністр закликає українців поширювати у соцмережах докази злочинів російських військ

25 лютого 2022, 12:23 comments1958
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков закликав українців поширювати у соцмережі інформацію про злочини російських військ в Україні. Розповсюджувати відео та фотофакти. При цьому Резніков звертає увагу, що таку інформацію слід брати виключно з офіційних джерел. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву голови Міноборони. 

Резніков просить українців допомогти ЗСУ: як це може зробити кожен

Олексій Резніков. Фото: прес-служба президента

Міністр також звернувся до тих українців, які живуть і працюють за кордоном – потрібно максимально розповсюджувати цю інформацію про російську агресію в Україні. Резніков закликає всіх, хто має друзів та родичів у Росії поширювати серед них інформацію, щоб вони бачили, куди насправді президент РФ Путін надіслав російських військових і які завдання він їм поставив.

Олексій Резніков також перерахував офіційні ресурси, з яких можна брати інформацію для розповсюдження. Це сайти та сторінки у мережі Міністерства оборони, ЗСУ, МВС, Державної служби з питань надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби.

Глава Міноборони зазначив, що особливо важливо поширювати цю інформацію серед італійців, німців, а також угорців. Ці країни Резніков мабуть згадав, бо саме вони ще сумніваються в тому, чи потрібно відключати Росію від міжнародної фінансової системи SWIFT за її відкритий напад на Україну.   

Також читайте на порталі "Коментарі" повідомляє – президент Володимир Зеленський із закликом про допомогу екстрено звернувся до членів "Бухарестської дев'ятки". Президент просить негайно натиснути на Росію, щоб посадити її за стіл переговорів. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини