Головна Новини Суспільство події Українців попередили про заморозки: де і коли очікувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попередили про заморозки: де і коли очікувати

Синоптики також зазначили різке похолодання в Київській області

20 вересня 2021, 15:38
Поділіться публікацією:

Починаючи з цього тижня, в Україні очікується значне зниження температури. У деяких областях синоптики попереджають про появу нічних заморозків 22 і 23 вересня. Про це пише видання "РБК-Україна" з посиланням на ГСНС.

Українців попередили про заморозки: де і коли очікувати

Українців попередили про заморозки: де і коли очікувати - фото з відкритих джерел

За прогнозом фахівців, вночі 22 вересня заморозки очікуються за Заході країни.

Крім того, у четвер, 23 вересня по всій країні, крім південної, східної її частини і Закарпаття, на поверхні ґрунту прогнозують заморозки 0 .. +3 градуси (жовтий (перший) рівень небезпеки).

Синоптики також зазначили різке похолодання в Київській області. Стовпчики термометрів опустяться до 0 ... +3 градусів.

Зазначимо, що за словами синоптика Наталії Діденко, в понеділок, 20 вересня, в Україні очікується справжній холод, тому найближчим часом чекати підвищення температури не варто. На цьому тижні варто готувати одяг "солідніше", а ось ближче до наступних вихідних українці можуть очікувати потепління.

Нагадаємо, що українців може очікувати ще одна хвиля потепління в третій декаді вересня. Згідно з прогнозом директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, температура повітря підвищиться, починаючи з 19-20 вересня. За словами синоптика, такого терміну як "бабине літо" офіційно немає. Зазвичай під цим висловлюванням розуміють спокійні, теплі дні з відсутністю опадів і поривів вітру.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що глобальне потепління не минуло й повз нашої країни. Вчені зазначають, що після декількох років в Україні помітно збільшилася середньорічна температура. Фахівці схвильовані, адже такі погодні зміни можуть стати результатом того, що вже через два десятиліття в Україні може не бути зими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини