Головна Новини Суспільство події Україна перетвориться на "каток": синоптики попередили про ожеледицю
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна перетвориться на "каток": синоптики попередили про ожеледицю

Оголошено жовтий рівень небезпеки

12 грудня 2020, 09:35
Поділіться публікацією:

У Державній службі з надзвичайних ситуацій попередили про ожеледицю та ожеледі на дорогах. В зв'язку з погодними умовами в Україні оголосили перший (жовтий) рівень небезпеки.

Україна перетвориться на "каток": синоптики попередили про ожеледицю

ФОТО: З відкритих джерел

Синоптики спрогнозували, що сьогодні, 12 грудня українців на дорогах очікує ожеледиця, вдень в західних (крім Закарпаття), центральних, східних і в північних областях — ожеледь. У Києві та Київській області також відзначають негоду і оголошують жовтий рівень небезпеки.

У відомстві зазначають, що погіршення погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. У Службі закликали водіїв до безпечного водіння, задля уникннення трагічних ситуацій під час їзди. Зокрема, водіїв просять дотримуватися дистанції між автомобілями, пересуватися на мінімальній швидкості, а також не виконувати різких маневрів.

Нагадаємо, що моторошна ожеледь в столиці не залишилася без уваги користувачів соціальних мереж. Народна творчість вражає вдалими порівняннями та "лайфхаками". Портал "Коментарі" підібрав найбільш вдалі і смішні фотожаби і відео, які українці активно розповсюджують в Мережі.

Також через погодні умови практично не функціонує міжнародний аеропорт "Бориспіль". Тут через складні метеорологічні умови повітряні борти, які перебувають на посадці, відправляють на запасні аеропорти, а деякі рейси скасовують взагалі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як міський голова Кличко справляється з негодою в Києві. За його словами, задіяно понад 300 одиниць спеціальної техніки. "Київавтодор" в посиленому режимі обробляв вулично-дорожню мережу.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини