Головна Новини Суспільство події У Путіна раптово підтвердили розмову з директором ЦРУ, розкривши її подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна раптово підтвердили розмову з директором ЦРУ, розкривши її подробиці

Наришкін сам розкрив подробиці бесіди з Бернсом і підтвердив – думали, як далі бути з Україною

12 липня 2023, 17:50 comments1054
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", голова Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Сергій Наришкін в інтерв'ю російському пропагандистському інформагентству "ТАРС" підтвердив, що у нього дійсно наприкінці минулого місяця відбулася телефонна розмова з директором ЦРУ Вільямом Бернсом.

У Путіна раптово підтвердили розмову з директором ЦРУ, розкривши її подробиці

Наришкін і Бернс. Фото з відкритих джерел

"Основну частину бесіди було зосереджено на обговоренні теми та подій навколо України. Думали, міркували, а що робити з Україною", — заявив Наришкін.

При цьому глава СЗР заявив, що не виключає не лише подальших розмов з Бернсом телефоном, а й особистої зустрічі з директором ЦРУ. При цьому уточнив, що поки що про зустріч тет-а-тет домовленостей не було.

Зазначимо, на початку липня журналісти американського видання The Washington Post оприлюднили інформацію про те, що до кінця року Україна планує розпочати мирні переговори з Росією, відразу ж після проведення успішного контрнаступу та звільнення значних окупованих територій. Про цей план видання розповіло, посилаючись на свої джерела, зокрема інформацію, отриману після візиту глави ЦРУ Вільяма Бернса до Києва.

Тоді ж журналісти "Reuters" повідомили, що директор ЦРУ Вільям Бернс по спецзв'язку зв'язувався особисто з Сергієм Наришкіним, щоб донести до Кремля позицію про те, що Вашингтон не стоїть за заколотом ПВК "Вагнера".

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Чехії Петр Павел під час дискусії на експертному форумі на полях саміту НАТО у Вільнюсі заявив, що "вікно можливостей" на фронті ЗСУ має до кінця року. Потім настане час переговорів. Раніше президент Володимир Зеленський назвав логічними припущення (було висловлено у статті The Washington Post про секретний візит директора ЦРУ Вільяма Бернса у червні до України), що Москві доведеться шукати діалог з Києвом, коли українські війська будуть на адмінкордоні з окупованим Кримом. Як оцінюєте такі заяви – і переговорні перспективи України та Росії до кінця цього року? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини