Головна Новини Суспільство події У Кремлі про майбутнє Пригожина: "Він піде до Білорусії"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі про майбутнє Пригожина: "Він піде до Білорусії"

У Кремлі частково розкрили зміст домовленостей між ватажком ПВК "Вагнер" Пригожиним та Путіним

24 червня 2023, 23:57 comments1064
Поділіться публікацією:

Ватажок приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин "піде до Білорусії". Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив речник Путіна Дмитро Пєсков.

У Кремлі про майбутнє Пригожина: "Він піде до Білорусії"

Дмитро Пєсков

Він частково розкрив домовленості, укладені за посередництва глави Білорусі Лукашенка, внаслідок чого ПВК "Вагнер" відвела свої війська від Москви і припинила свій "марш справедливості". За його словами, кримінальну справу стосовно Пригожина буде припинено, він "піде до Білорусії". Ким він там працюватиме або яку посаду обійматиме не уточнюється. Російська влада, каже Пєсков, не переслідуватиме тих вагнерівців, які взяли участь у заколоті, враховуючи їхні "фронтові заслуги".

Крім того, частина бійців ПВК, яка спочатку відмовилася брати участь у поході Пригожина, підпише контракти з Міноборони.

Як підкреслили у Кремлі, так звана "СВО" продовжуватиметься.

Можливу відставку міністра оборони Шойгу та голови генштабу Герасимова, проти яких виступав Пригожин, Пєсков коментувати не став. Він зазначив, що ці питання "навряд чи обговорювалися у ході контактів щодо врегулювання заколоту".

На даний момент, техніка ПВК "Вагнер", її особовий склад залишають раніше захоплений Ростов-на-Дону. Сам Пригожин залишив штаб Південного військового округу, зайнятий раніше.

Тим часом, у Зеленського прокоментували відступ Пригожина. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк висловився про домовленість Лукашенка, Путіна та Пригожина.

А Україна заявила про потужний наступ ЗСУ. Сили оборони розпочали наступ на кількох напрямках одночасно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

25 червня 2023, 02:30

Вылет путина из Москвы и говорить , что самолёт исчез из радаров это смешно , в современной технике даже иголку в стоге сена можно найти !!! Тогда зачем висят в космосе дорогие спутники которые все видят и знают ? Слава Украине !

Олег

25 червня 2023, 00:03

Чего и следовало ожидать.Только безмозглые телезомби могли верить в то, что путина будут свергать. Более того он с белоруси ударит на Киев.


Новини