Головна Новини Суспільство події У ГУР розповіли, хто з союзників Путіна потішається від ситуації в РФ після заколоту Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли, хто з союзників Путіна потішається від ситуації в РФ після заколоту Пригожина

Лукашенко неодноразово отримував якісь бонуси від чергових російських криз, наголосив представник розвідки Андрій Юсов

29 червня 2023, 11:34 comments1743
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко лише радіє ситуації, яка сьогодні складається в Росії після заколоту Пригожина. Лукашенко намагається отримати з неї максимальні вигоди для свого режиму. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "24 каналу" заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

У ГУР розповіли, хто з союзників Путіна потішається від ситуації в РФ після заколоту Пригожина

Заколот у Росії. Фото з відкритих джерел

Представник ГУР назвав "переїзд" ПВК "Вагнер" до Білорусі своєрідною "грою", яку затіяв білоруський диктатор.

"Це така гра. Лукашенко неодноразово отримував якісь бонуси від чергових російських криз. Ми можемо згадати і про білоруські шпроти, білоруські креветки та багато інших речей. Ну, ось зараз – чергова порція білоруських креветок, тільки вже у вигляді ЧВК", – заявив Андрій Юсов.

На його думку, "білоруська прописка" ПВК "Вагнер" мало впливатиме на фактичний перебіг справ.

Зазначимо, пригожинський одноденний бунт та його ймовірні наслідки залишається топ-темою. Про що говорять заяви самопроголошеного президента Білорусі з цього приводу? Чому Олександр Лукашенко дозволяє собі такого роду одкровення, виставляючи себе рятівником Росії, а також жорстко критикуючи путінське оточення? Чи справді він готовий пригріти в Білорусі, як це було заявлено, вагнерівців, які мало не знесли путінський режим? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розпад РФ та перемога України: що думає про це світ – чи вплинув якось заколот Євгена Пригожина.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чим загрожує Кремлю просування ЗСУ – що змінилося у війні після заколоту Пригожина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини