Головна Новини Суспільство події У ЄС відреагували на заяви Кремля про удари "українських" дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЄС відреагували на заяви Кремля про удари "українських" дронів

У ЄС заявили, що не довіряють заявам Кремля про удари "українських" дронів

1 серпня 2023, 15:27
Поділіться публікацією:

Під час повномасштабної війни проти України російське керівництво маніпулює будь-якою інформацією. Тож у Брюсселі не довіряють заявам із Москви про удари "українських" дронів. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробила офіційна представниця зовнішньополітичної служби ЄС Набіла Массралі, пише "DW".

У ЄС відреагували на заяви Кремля про удари "українських" дронів

Набіла Массралі. Фото з відкритих джерел

"У нас немає даних про походження (Ред. — БПЛА), обставини та інші деталі. І будь-які заяви РФ щодо цього викликають дуже мало довіри, оскільки Росія активно маніпулює будь-якою інформацією", — зазначила Набіла Массралі.

При цьому представниця ЄС заявила, що Росія не має права використовувати інформацію про атаки дронів на свої об'єкти як привід для продовження запеклої війни проти українського народу.                                                                                          

За словами дипломата, єдине рішення, яке має ухвалити російське керівництво – це вивести свої окупаційні війська з території України, дати команду про виведення військової техніки.

Зазначимо, що російські ЗМІ повідомили, що вночі 1 серпня безпілотники атакували столицю РФ. Один із "прильотів" припав по бізнес-центру "Москва-Сіті".

Читайте також на порталі "Коментарі" — атаки дронів на Москву та інші регіони Росії знижують здатність Кремля вести війну проти України. Вони дають змогу посилити розбіжності серед російського командування. Про це пише рейтингове видання The New York Times.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Байдена відреагували на атаку безпілотників на Москву: чи причетні США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини