Головна Новини Суспільство події У "червону зону" карантину можуть внести ще три області України
commentss НОВИНИ Всі новини

У "червону зону" карантину можуть внести ще три області України

Ще в трьох областях України перевищено показники виявлення випадків інфікування

4 квітня 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

Ситуація з коронавірусом в Україні набирає обертів. Відтак до "червоної зони" карантину можуть увійти ще три області. Невтішні показники надає Міністерство охорони здоров'я.

У "червону зону" карантину можуть внести ще три області України

Червоні зони карантину: в яких областях можуть ввести локдаун. Фото: rbk.ru

Жорсткі карантинні обмеження можуть ввести в Хмельницькій, Черкаській та Донецькій областях.

Найбільш критична ситуація в Черкаській області. Там перевищено показник виявлення випадків інфікування. Відтак норма становить 20%, а випадків зафіксовано — 22,6%.

В Хмельницькій області спостерігається дуже високий відсоток завантаженості ліжок із киснем (64% з 65% дозволених для "помаранчевої" зони). Окрім того, в цьому регіоні майже вдвічі перевищено показник госпіталізацій.

Донеччина поступово перетинає норму виявлення випадків інфікування (18% з 20%). Також в регіоні зафіксовано дуже високий рівень госпіталізацій (65% за норми 60%).

Нагадаємо, що в Україні відкоригували попередні правила носіння масок у "червоній" карантинній зоні. Чи можна бути без маски на вулиці та в парках, читайте в нашому матеріалі.

Також деякі правила, вимоги та порядок роботи транспорту в регіонах із "червоним" рівнем епідемічної небезпеки, у зв'язку з коронавірусом, змінено. Як курсуватиме громадський транспорт під час жорстких обмежень, читайте в нашому матеріалі.

Раніше народний депутат від "Слуги народу", голова парламентського комітету з питань здоров'я нації Михайло Радуцький заявив, що на сьогодні "червоні зони" адаптивного карантину в Україні дають надію, що вся країна не закриється на жорсткий локдаун. Аргументацію політика дивіться в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини