Головна Новини Суспільство події У багатьох областях України пройдуть дощі із грозами: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У багатьох областях України пройдуть дощі із грозами: подробиці

Прогноз погоди в Україні на 14 серпня

13 серпня 2022, 21:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У деяких частинах України спека стане ще сильнішою. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

У багатьох областях України пройдуть дощі із грозами: подробиці

Погода в Україні

"На Маковія спека у східній частині України посилиться до 34-37 градусів", — прогнозує Діденко.

За словами синоптика, на півдні та в центральних областях передбачається 29 34 градуси. Лише на Вінниччині буде свіжіше, близько 28 градусів. У північних областях протягом неділі максимально до 26-30 градусів, у Сумській області до 32 градусів. У західній частині України завтра очікується 24-28 градусів.

"Дощі з грозами пройдуть вночі та вранці у багатьох областях України, крім східної частини та північного сходу. Вдень грозові дощі погуляють Карпатами та навколишніми районами, місцями на півдні — до злив на Херсонщині, увечері поширяться практично всі західні області, а також Житомирщину та Київщину", — пише Діденко.

На решті України буде суха погода.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що чомусь США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму – чим загрожує це рішення Москві. Як у Вашингтоні, так і в Москві розуміють чим загрожує офіційне покликання РФ державою-спонсором тероризму. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що росіяни не візьмуть ані Бахмута, ані Сіверська: на Банковій назвали причину. Тим самим наступ російської армії істотно знизився. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що через війну відбувається з економіками України та РФ – який прогноз. Українська економіка зможе вистояти за допомогою західних партнерів, а ось для російської неприємності лише починаються, їх пік очікується у 2023 році. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що експерти розповіли , чому 9 серпня стався перелом у війні, на який усі так чекали. Експерти розповіли, чому 9 серпня стався перелом у війні, на який усі так чекали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини