Головна Новини Суспільство події Суд виніс рішення по Семенченку
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд виніс рішення по Семенченку

Семенченко залишиться за ґратами

29 квітня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

Суд виніс рішення по Семенченку

Семен Семенченко - фото: 24tv

29 квітня Печерський районний суд міста Києва постановив залишити обвинуваченого у створенні приватної воєнної структури Семена Семенченка під вартою. Про це повідомила дружина військового Наталка Музика на своїй сторінці у Facebook.

Також вона зазначила, що прокуратура планує робити подання про продовження строку запобіжного заходу.

"Суддя залишила під вартою за ґратами Семена Семенченка. Прокурор сказав, що буде подавати клопотання продовжувати запобіжний захід до 12 місяців", — заявила Музика.

Також дружина обвинуваченого опублікувала відео із судової зали, на якому Семенченко спростовує усі звинувачення щодо себе.


Нагадаємо, 26 березня Печерський райсуд Києві пізно ввечері обрав запобіжний захід для екснардепа Семена Семенченка і відправив його за грати на два місяці без права внесення застави. Його звинувачують у створенні приватної воєнної компанії, рейдерських захопленнях і розбійному нападі у липні 2017 року в Кіровоградській області.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що співробітники СБУ затримали ще одного підозрюваного у справі про ПВК "Семенченко-Шевченко". Детальніше — за посиланням.

Окрім цього, на порталі ви можете знайти детальну аналітику й думки експертів стосовно того, чим насправді може бути гучна справа Семенченка, із ким, ймовірно, пов'язана тема ПВК та які сторони зацікавлені в цьому рослідуванні. 

Також "Коментарі" підготували для вас інформацію про те, яким чином до обговорюваної ПВК причетне Національне антикорупційне бюро. Докладне пояснення експертів — у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини