Головна Новини Суспільство події Суд на два місяці відправив Семена Семенченка за ґрати
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд на два місяці відправив Семена Семенченка за ґрати

На саме судове засідання не пускали тих, хто прийшов підтримати Семенченка

26 березня 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

Печерський райсуд Києва в п'ятницю, 26 березня, пізно ввечері обрав запобіжний захід для екс-нардепа Семена Семенченка і відправив його за грати на два місяці, без права внесення застави. Про це кореспондент сайту "Сегодня" повідомляє з зали засідань суду.

Суд на два місяці відправив Семена Семенченка за ґрати

Семен Семенченко (фото з відкритого джерела)

"Перш ніж посадити людину, його потрібно облити г * вном", — емоційно прокоментував рішення суду Семенченко.

Сам підозрюваний назвав себе ні в чому не винним, а своє затримання — "спецоперацією Росії", яка прагне припинити діяльність його компанії, яка "боролася з ПВК" Вагнер "за кордоном".

Нагадаємо, скандальний народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко та члени батальйону "Донбас" причетні до скоєння ряду тяжких злочинів. Про це повідомили "Обозревателю" джерела в правоохоронних органах. Швидше за все, мова йде про викрадення і незаконне позбавлення волі колишнього керівника штабу батальйону "Донбас" Олександра Калашника у вересні 2015 року.

Досудовим слідством встановлено, що організатором даного злочину є Семенченко. Також правоохоронці з'ясували, що нардеп стоїть за рейдерським захопленням і розбійним нападом в липні 2017 року Кіровоградській області. Тоді в лікарню доставили начальника служби охорони місцевого сільськогосподарського підприємства ім. Димитрова з численними тілесними ушкодженнями і переломом основи черепа, які чоловік отримав при спробі рейдерського захоплення підприємства.

В ході досудового розслідування цього розбійного нападу проведено ряд санкціонованих обшуків у колишніх членів батальйону "Донбас".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини