Головна Новини Суспільство події СБУ затримала ще одного підозрюваного в справі про ПВК Семенченка - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ затримала ще одного підозрюваного в справі про ПВК Семенченка - ЗМІ

Анатолій Віногродскій є військовим моряком, в 2014 році пішов до лав добровольчого батальйону "Донбас"

29 березня 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

Служба безпеки України затримала ще одного підозрюваного у справі про створення незаконного збройного формування, де підозрюваним проходить колишній народний депутат Семен Семенченко. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

СБУ затримала ще одного підозрюваного в справі про ПВК Семенченка - ЗМІ

Анатолій Віногродський (фото з відкритих джерел)

Затримано колишній командир батальйону "Донбас" Анатолій Віногродський (позивний "Гал"). За даними УНН, Печерський районний суд міста Києва обрав Анатолію Виноградському запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт.

Віногродський є військовим моряком, в 2014 році пішов до лав добровольчого батальйону "Донбас", першим комбатом якого був Семен Семенченко, брав участь в операції зі звільнення Іловайська. З квітня 2015 по липень 2016 сам очолював батальйон Національної гвардії "Донбас".

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва в п'ятницю, 26 березня, пізно ввечері обрав запобіжний захід для екс-нардепа Семена Семенченка і відправив його за ґрати на два місяці, без права внесення застави. Про це кореспондент сайту "Сегодня" повідомляє з зали засідань суду. "Перш ніж посадити людину, його потрібно облити г*вном", — емоційно прокоментував рішення суду Семенченко. Сам підозрюваний назвав себе ні в чому не винним, а своє затримання — "спецоперацією Росії", яка прагне припинити діяльність його компанії, яка "боролася з ПВК" Вагнер "за кордоном".

Скандальний народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко та члени батальйону "Донбас" причетні до скоєння ряду тяжких злочинів. Про це повідомили "Обозревателю" джерела в правоохоронних органах.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини