Головна Новини Суспільство події Синоптики попередили про пожежну небезпеку: які області під загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики попередили про пожежну небезпеку: які області під загрозою

Така погода протримається 25-26 липня

25 липня 2021, 11:09
Поділіться публікацією:

В Україні знову стало значно спекотніше. Тому синоптики попередили про пожежну небезпеку в деяких регіонах. Про це повідомили у пресслужбі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Синоптики попередили про пожежну небезпеку: які області під загрозою

Температура повітря стане вищою. Фото: pexels

У неділю, 25 липня, і в понеділок, 26 липня, в східних, Волинській, Житомирській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Сумській, Миколаївській областях буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Раніше "Коментарі" писали, що в неділю, 25 липня, погода в усіх областях залишиться хмарною і без опадів. У північних областях протягом дня температура повітря буде від 26 до 28 градусів тепла. До ночі вона впаде до 16 градусів. У південній частині країни протягом дня теж очікується від +26 до 28 градусів і до +15 ночі.

На Заході прогнозують від 25 до 27 градусів тепла, а вночі — від 12 до 14 градусів вище 0. Східну частину очікує від +26 до 28 градусів вдень, а до ночі температура повітря впаде до 15 градусів тепла.

Також синоптики зазначають, що ідеальною погода залишиться тільки на вихідних. Вже з наступного тижня деякі області накриють дощі з грозами.

Крім того, в Україні до кінця літа буде спекотна погода, місцями з потужними грозами. Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань. Він повідомив, що у другій половині липня в Україні буде спекотно. За інформацією синоптика, останній місяць літа буде зовсім іншим. У серпні — практично без опадів, а ось сонця буде досить.

Крім того, Леонід Горбань заявив, що напередодні Дня Незалежності в країні знову стане жарко до +26 ... 28 градусів. За його словами, нинішнє літо закінчиться проливним дощем.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що на популярний український курорт налетів смерч. Атмосферне явище зняли на відео і опублікували в мережі. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що на Китай накрило безліч потужних торнадо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини