Головна Новини Суспільство події Погода в Україні на вихідні: чи очікувати знову спеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні на вихідні: чи очікувати знову спеки

Погода на 24 і 25 липня

23 липня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Прийдешні вихідні порадують українців сприятливою погодою. Грозові дощі найближчими днями не повернуться, а виснажлива спека поки також не провіщає. Про це інформує Укргідрометцентр.

Погода в Україні на вихідні: чи очікувати знову спеки

Погода на 24 і 25 липня в Україні - фото: з відкритих джерел

Синоптики прогнозують в суботу на території всієї України хмарну погоду. У північних областях вдень обіцяють від 26 до 28 градусів тепла, вночі — до 15 градусів. Південну частину країни очікує така сама погода. На заході — вдень від 24 до 26 градусів, а вночі до 15. У східних областях також прогнозують 26 .. 28 градусів тепла вдень, а до ночі стовпчик термометра покаже до 15 градусів. У центральній частині України очікується від 25 до 27 градусів тепла, а до ночі — до 15.

У неділю, 25 липня, погода в усіх областях так і залишиться хмарної та без опадів. У північних областях протягом дня температура повітря буде від 26 до 28 градусів тепла. До ночі впаде до 16. У південній частині країни протягом дня очікується також від 26 до 28 градусів і до 15 ночі. На Заході прогнозують від 25 до 27 градусів тепла, а вночі від 12 до 14 градусів вище 0. Східну частину очікує від 26 до 28 градусів вдень, а до ночі температура повітря впаде до 15 градусів тепла.

Також синоптики відзначають, що ідеальною погода залишиться тільки на вихідних. Вже з наступного тижня деякі області накриють зливи з грозами.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що на популярний український курорт налетів смерч. Атмосферне явище зняли на відео та опублікували в Мережі. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що на Китай обрушилося безліч потужних торнадо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини