Головна Новини Суспільство події На популярний український курорт налетів смерч (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На популярний український курорт налетів смерч (ВІДЕО)

Курортну Кирилівку накрив шторм із градом, шквальним вітром і водяним вихором

22 липня 2021, 15:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:
















У Запорізькій області над Азовським морем пронісся водяний смерч. Про це пише видання "РИА-Мелітополь".

На популярний український курорт налетів смерч (ВІДЕО)

У Кирилівці пронісся смерч. Фото: РИА Мелітополь

Сьогодні, 22 липня, Кирилівку накрив шторм із градом, шквальним вітром і вихором, який пронісся над поверхнею води. Це атмосферне явище змогли сфотографувати відпочивальники. На відео видно, що вихор бушував тільки над морем і не дістався до берега.

Для довідки: Водяний смерч — це воронкоподібний вихор повітря, який утворюється над поверхнею великої водойми й з'єднаний купчасті хмари. На відміну від звичайного смерчу, цей вид атмосферних явищ зазвичай існує близько 15-30 хвилин, він набагато менший у діаметрі — від 5 до 200 метрів. Найчастіше смерчі можуть утворюватися у тропічних широтах.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, в результаті зливи, яка накрила курорт, вулиця на Федотовій косі була затоплена. Проливний дощ йде вже кілька годин.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на курорті Азовського моря фіксується навала медуз. Подекуди відпочивальники самостійно дістають їх із моря й відвозять з пляжу. Повідомляється, що від мертвих медуз по всьому узбережжю розноситься жахливий запах. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на курортах Азовського моря придумали оригінальний спосіб боротьби з медузами. Люди вирішили готувати з них страви. Фахівці розповіли, як зробити з цих морських мешканців смачну їжу. Також місцевим журналістам кухар одного із закладів розповів рецепт салату з медуз. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини