Головна Новини Суспільство події Стихії та спека до 40 °: синоптик розповів, якою буде погода до кінця літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Стихії та спека до 40 °: синоптик розповів, якою буде погода до кінця літа

В кінці липня синоптик прогнозує в Україні потужні зливи

13 липня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

В Україні до кінця літа буде спекотна погода, місцями з потужними грозами. Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань в інтерв'ю виданню "Сегодня".

Стихії та спека до 40 °: синоптик розповів, якою буде погода до кінця літа

Прогноз погоди в Україні (фото: 24 канал)

Синоптик повідомив, що у другій половині липня в Україні буде спекотно. Днем температурний стовпчик підніметься до 35 градусів в тіні, а в південних і східних областях — навіть до 40.

"Потім українців чекає удар стихії. Він почнеться з потужних злив. Протягом двох днів, 21-22 липня, випаде 15-20 мм опадів, але без урагану і граду. Через три дні — з 25 по 27 липня — можлива стихія. Потім дощів буде менше, а температура підніметься вище: вдень — 29-31 градусів тепла", — розповів синоптик.

Леонід Горбань повідомив, що липень закінчиться місяць теплою комфортною погодою, однак знову з дощами.

Якою буде погода в серпні?

За інформацією синоптика, останній місяць літа буде зовсім іншим. У серпні — практично без опадів, а ось сонця буде достатньо.

"До середини серпня вдень буде близько 40, а на небі не буде жодного хмари. У другій половині місяця ненадовго відчується осінь, температура на кілька днів різко опуститься до 20 ... 22 градусів", — продовжив синоптик.

Крім цього, Леонід Горбань заявив, що напередодні Дня Незалежності в країні знову стане жарко до 26 ... 28 градусів. За його словами, нинішнє літо закінчиться проливним дощем.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що де 13 липня буде спекотно. Сьогодні на більшій частині території України очікується спекотна погода без опадів. Короткочасні дощі з грозами можливі в Житомирській, Київській, Вінницькій та Черкаській областях.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

hhgfhgf

14 липня 2021, 12:59

https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv1.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv2.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv3.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv4.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv5.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-blu-v-mar-liv-op-tv6.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us01.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us02.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us03.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us04.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us05.html https://facultyclub.stanford.edu/ecn/video-mar-v-blu-liv-us06.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au1.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au2.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au3.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au4.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/Video-mar-v-blu-liv-au5.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast1.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast2.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast3.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast4.html https://facultyclub.stanford.edu/rug/video-mar-v-blu-liv-cast5.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk01.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk02.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk03.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk04.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-blues-v-maroons-uk05.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au01.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au02.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au03.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au04.html https://facultyclub.stanford.edu/rbc/videos-sta-v-of-ori-liv-au05.html


Новини