Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, що в Україну йде холодна погода: у деяких місцях буде холодно
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, що в Україну йде холодна погода: у деяких місцях буде холодно

Прогноз погоди на 13 липня.

12 липня 2022, 22:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У середу, 13 липня, у багатьох областях України очікується прохолодна погода. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Синоптик розповіла, що в Україну йде холодна погода: у деяких місцях буде холодно

Погода в Україні

"У середу в західних областях очікуються помірні дощі, низька температура повітря, в межах +17...+22 градусів. На Закарпатті буде тепліше, до +23...+25 градусів. На високогір'ї Карпат дуже холодно: вночі +3...+7, вдень +5... +11 градусів!" — розповіла Діденко.

Також синоптик прогнозує, що у північних областях – завтра помірні дощі, місцями грози, сильний вітер, +16–+22 градуси.

" У центральній частині — спочатку сухо, вдень у середу дощі з'являться у Вінницькій області, а ввечері опади можливі по всьому Центру, проте короткі та невеликі", — попередила вона. Протягом дня у цьому регіоні очікується +20...+24 градуси у Дніпрі до +26 градусів, на Вінниччині +18... +20 градусів", — Діденко.

У східних областях завтра буде суха сонячна погода, температура повітря складе +25...+28 градусів.

"У південній частині України більша частина доби 13 липня буде з сухою погодою, лише завтра ввечері короткочасні дощі пройдуть в Одеській та Миколаївській областях. Повітря прогріється до +25... +28 градусів", — спрогнозувала Наталія Діденко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Військовий облік жінок : у МВС розповіли, що відбуватиметься з 1 жовтня. Масово забирати жінок у військкомати поки що не будуть.

Читайте також, що сюрприз для Путіна: нардепи вирішили визнати суверенітет однієї з республік РФ. Раді пропонують визнати Чечню незалежною від Російської Федерації.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що курйоз: російський пропагандист у прямому ефірі показав переміщення колони окупантів (ВІДЕО). Нещодавно саме в Алчевську наші воїни завдяки HIMARS знищили склади загарбників.

Також "Коментарі" інформували про те, щоб еженцы або заручники путіна : чому рекордних 1,5 млн українців опинилися в Росії. Країна-агресор не залишила багатьом людям іншого виходу, окрім тих "коридорів", які є, рятуватися втечею в саму росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини