Головна Новини Суспільство події Сербія визначилася – чи передаватиме зброю Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Сербія визначилася – чи передаватиме зброю Україні

Олександр Вучич заявив, що Сербія не експортувала і не експортуватиме зброю в Україну

14 квітня 2023, 15:55 comments7109
Поділіться публікацією:

Президент Сербії Олександр Вучич заявив, що Белград не експортував і не експортуватиме зброю до України. Теж стосується й постачання боєприпасів для обох країн. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "Radio Slobodna Europa".

Сербія визначилася – чи передаватиме зброю Україні

Президент Сербії Олександр Вучич. Фото: з відкритих джерел

"Немає газети, в якій було б написано щось подібне", — сказав Вучич у четвер, 13 квітня, під час візиту до Рашки, що на півдні Сербії.

Варто зазначити, що останнім часом тема постачання зброї та боєприпасів із Сербії до України стала однією з ключових у ЗМІ. Все почалося з того, що агентство "Reuters" повідомило 12 квітня з посиланням на інформацію з секретних документів Пентагону, що просочилися, що Сербія погодилася або вже відправила зброю Києву. Зокрема, йшлося про те, що один із сербських заводів нібито передав Україні та Росії боєприпаси для систем залпового вогню "Град". Постачання нібито здійснювалося в Україні через Туреччину та Словаччину.

Але ще раніше офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова заявила про таємну передачу Україні від Сербії боєприпасів для РСЗВ.

Читайте на порталі "Коментарі" — Сербія закликає РФ припинити вербувати сербів на війну проти України.                                                                       

Також видання "Коментарі" повідомляло – санкції Сербії проти Росії: Вучич натякнув, що дружбі з Путіним може прийти кінець.

Раніше "Коментарі" писали – чому РФ навчилася оминати санкції – які висновки має зробити Захід перед новими обмеженнями. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини