Головна Новини Суспільство події Що думають українці про вакцинацію від COVID-19 - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Що думають українці про вакцинацію від COVID-19 - опитування

Українці розповіли, чи готові вони вакцинуватися від коронавірусу чи ні

15 травня 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

На сьогодні однією з найпопулярніших і найбільш обговорюваних тем серед людей є вакцинація від коронавірусу. У багатьох вже сформувалася думка і чітка позиція в цьому питанні, а деякі дотепер не знають, зробили б вони щеплення. R & B Group провели опитування серед українців і з'ясували їх ставлення до вакцинації.

Що думають українці про вакцинацію від COVID-19 - опитування

Українці розповіли, що думають про вакцинацію - фото: з відкритих джерел

З усіх опитаних, 53% відзначили, що не стали б вакцинуватися навіть за умови, що це можна було б зробити безкоштовно. Ще 32% точно заявили про те, що готові зробити щеплення від COVID-19. А ось 15% поки що не визначилися, чи готові вони вакцинуватися чи ні. Варто відзначити, що ще за місяць до цього опитування число людей, які навідріз відмовляються вакцинуватися було більше на 7%, а тих, хто готовий робити щеплення — на 5% менше.

Також респондентам було поставлено питання про те, чи впорається на їхню думку система охорони здоров'я з вакцинацією українців. Позитивна відповідь дали 25% опитаних. А ось у зворотному переконані 44%. Ще 31% вважає, що впорається, але частково.

Кожен з опитаних також відповів на питання, чи дотримуються українці запобіжні заходи в період пандемії в країні. З них 49% заявили, що оточуючі люди не дотримуються запобіжних заходів. А 41% вважає, що все ж українці навпаки дотримуються всіх норм. Ще 7% зазначили, що українці не дотримувалися цих норм і раніше.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що   лікар розповіла, коли вакцинація від коронавірусу може бути небезпечна. Також видання інформувало про те, що  в Україні розробляють три вакцини проти COVID-19 — деталі про кожну з них.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини