Головна Новини Суспільство події СБУ затримала терориста, який перебував у міжнародному розшуку: чи присутній російський слід
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ затримала терориста, який перебував у міжнародному розшуку: чи присутній російський слід

Злочинець переховувався в Україні близько двох років

22 червня 2021, 17:52
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 22 червня, Служба безпеки України (СБУ) під час спецоперації в Черкасах затримала іноземного громадянина, який перебуває у міжнародному розшуку. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

СБУ затримала терориста, який перебував у міжнародному розшуку: чи присутній російський слід

СБУ - фото з відкритих джерел

За інформацією правоохоронців, працівники спецслужби встановили, що чоловік переховувався на території України з 2019 року.

"Тут він намагався уникнути кримінальної відповідальності за злочини, вчинені на території іншої держави", — сказано в повідомленні.

Цікаво, що судячи з фотографій, наданих СБУ, міжнародний терорист має російське громадянство, оскільки на одному із зображень позує для фото з паспортом РФ у руках.

СБУ затримала терориста, який перебував у міжнародному розшуку: чи присутній російський слід - фото 2

Наразі до затриманого застосовано тимчасовий арешт строком 40 діб, він поміщений в Черкаський слідчий ізолятор до надходження запиту про його видачу від компетентних органів держави-ініціатора розшуку. Ім'я злочинця та деталі справи поки не розголошуються.

Нагадаємо, нещодавно працівники Служби безпеки України виявили та заарештували колишнього бійця так званої "ЛНР", який працював поліцейським у Луганській області. За інформацією спецслужбовців, чоловік приєднався до окупантів у 2014 році і служив у незаконному збройному формуванні "Армия Юго-Востока", а через два роки став співробітником Нацполіції.

Також "Коментарі" повідомляли, що в Україні затримали зухвалого агента ОРДЛО, який примудрився проникнути всередину Збройних Сил України. Подробиці — в нашому матеріалі.

Додамо, що нещодавно співробітники Служби безпеки України викрили колишнього чиновника Ради національної безпеки і оборони, який був завербований іноземною спецслужбою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини