Головна Новини Суспільство події Розкрита реальна причина смерті Марадони
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкрита реальна причина смерті Марадони

Причиною трагічної події став гострий набряк легенів

28 листопада 2020, 12:30 comments1246
Поділіться публікацією:

25 листопада світ дізнався про смерть легендарного аргентинського футболіста Дієго Марадони. Відомий футбольний гравець помер у віці 60 років.

Розкрита реальна причина смерті Марадони

ФОТО: З відкритих джерел

В аргентинських ЗМІ озвучили реальну причину смерті Марадони: серце екс-футболіста зупинилося через гострий набряк легенів. Його спровокувала хронічна серцева недостатність.

За результатом проведеної аутопсії, фахівці виявили дилатаційну кардіоміопатію — патологію, що викликає збільшення камер серця. Медичні працівники відзначили, що серце Марадони було більше норми вдвічі.

ЗМІ також повідомляють, що сечу і кров померлого футболіста взяли аналіз, який відправлять до лабораторії для перевірки слідів наркотичних речовин, алкоголю або інших токсинів.

Нагадаємо, що після смерті Марадони, його адвокат Матіас Морлі повідомив, що планує почати розслідування загибелі Дієго Марадони. За словами правозахисника, футболіст тривалий час знаходився без нагляду медичних працівників, яких найняли спеціально для спостереження за Марадоною після операції.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що син Дієго Марадони, італійський футболіст Дієго Сінагра, який проходив лікування від коронавируса, потрапив в реанімацію. Його стан погіршився після того, як він дізнався про смерть свого батька.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини