Головна Новини Суспільство події Росія вперше в історії відмовляється забирати своїх загиблих – МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вперше в історії відмовляється забирати своїх загиблих – МВС

Влада Російської Федерації відмовляється забирати тіла загиблих в Україні російських військовослужбовців

8 березня 2022, 12:30 comments1003
Поділіться публікацією:

Армія Російської Федерації продовжує зазнавати великих втрат у війні з Україною, але країна-агресор відмовляється, вперше в історії, забирати тіла своїх солдатів. Про це розповіла Міністр внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає "Уніан".

Росія вперше в історії відмовляється забирати своїх загиблих – МВС

Росія не хоче забирати тіла своїх загиблих (фото з відкритих джерел)

"Це перша війна за історію людства, коли армія відмовляється забирати своїх покійних. Ніколи досі в історії людства нічого подібного не було", — зазначив він.

За словами чиновника, кількість російських військовополонених також величезна, тому що багато хто самостійно здається ЗСУ.

Денисенко наголосив, що Міністерство внутрішніх справ створило Telegram-канал “Шукай своїх”, щоб громадяни Росії змогли дізнатися інформацію про своїх рідних, які вторглися на українські території 24 лютого.

До речі, Міноборони РФ приховує від народу реальні цифри втрат, тому деякі сайти, створені Україною для пошуку військовополонених російських загарбників, були заблоковані країною-агресором.

Нагадаємо, що Генштаб ЗСУ повідомив, що з 24 лютого до 7 березня (включно) орієнтовні втрати ворога склали 12 тисяч людей. Українські військовослужбовці за цей період також знищили 303 танки, 1036 бронемашин та іншу ворожу техніку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українці створили архів на Goggle Drive, куди збирають фотодокази втрат, злочинів російських окупантів та полонених під час військового вторгнення Росії на територію України.

Читайте також, що на Харківщині в полон українським військовослужбовцям здалися одразу 22 танкісти Таманської "елітної" танкової дивізії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини