Головна Новини Суспільство події Під Харковом взяли в полон елітну бойову частину російської армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Харковом взяли в полон елітну бойову частину російської армії

Українським воїнам здалися в полон одразу 22 солдати елітної танкової дивізії Росії, якою ворог хвалився на своєму параді

3 березня 2022, 14:10 comments5345
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 3 березня, у Харківській області в полон українським військовослужбовцям здалися одразу 22 танкісти Таманської "елітної" танкової дивізії. Про це на своїй Facebook — сторінці повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Під Харковом взяли в полон елітну бойову частину російської армії

ЗСУ взяли в полон 22 танкісти елітної частини РФ (фото з відкритих джерел)

Українські бійці затримали 22 солдати й разом з ним заступника командира 1-го танкового полку з озброєння та командира танкового батальйону цього ж полку.

"Це одна з елітних бойових частин РФ, яка завжди присутня на будь-якому параді та показує міць російської армії", — написав журналіст.

Відомо, що російські військові кинули десятки одиниць своєї техніки та вирішили здатися в полон, бо зіткнулися з ефективними контратаками української армії.

Нагадаємо, що в російському Міністерстві оборони вперше назвали втрати особового складу російської армії за проміжок часу, відколи йде війна в Україні. За сім днів вторгнення, скоєного з ініціативи російської влади, на території нашої країни, за їхніми даними, загинуло 498 російських військовослужбовців.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Збройні Сили України повідомили про знищення повітряної техніки окупанта над Ірпенем (Київська область). Генерал-лейтенант Валерій Залужний наголосив, що українські бійці збили російський літак СУ-30.

Також читайте, що сьогодні, 3 березня, на офіційній сторінці Операції Об'єднаних Сил з'явилося відео, яке демонструє, як наші захисники відповідають ворогові. Артилеристи Об'єднаних сил завдають потужної вогневої поразки, знищуючи колони й скупчення російських окупаційних військ. На кадрах знято роботу реактивної системи залпового вогню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

3 березня 2022, 14:33

Оце елітна частина?! Та це якесь бомжатське кодло, яке вискочило з болота та кидається на людей з криками "Можем пАвтАрить". Якщ це еліта, то що ж таке просто солдат?


Новини