Головна Новини Суспільство події Українці створили відкритий фотоархів російських злочинів для боротьби з окупантом
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці створили відкритий фотоархів російських злочинів для боротьби з окупантом

Єдине, на що спроможні окупанти - це бомбардування ракетами мирних українських міст

6 березня 2022, 19:07 comments1176
Поділіться публікацією:

Українці створили архів на Goggle Drive, куди збирають фотодокази втрат, злочинів російських окупантів та полонених за часи військового вторгнення Росії на територію України. Про це повідомляє комунікаційна агенція Postmen. 

Українці створили відкритий фотоархів російських злочинів для боротьби з окупантом

Архів доступний за посиланням. Ініціатори проекту закликають українців і громадян інших країн користуватись фото-архівом, щоб показувати росіянам злочини їх військових і жалюгідність російської армії і полонених. 

"Єдине, на що спроможні окупанти — це бомбардування ракетами мирних українських міст, в масштабах, які можна порівняти хіба що з найжорстокішими операціями Другої світової війни", — зазначають організатори архіву. 

Як повідомлялось раніше, для інформування громадян Росії про воєнні події та кількість загиблих на території України запущено сайт "Русский корабль". Також було створено документ, що містить головні фейки та відповіді-спростування, за яким можна спілкуватися з росіянами у протидії пропаганді РФ. 

Також, задля інформування про катастрофічні наслідки війни з Україною для білоруського народу волонтери зібрали фото- та відеофакти тероризму російських військ, статистику жертв війни й створили сайт https://zastansyadoma.com/.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія шукає нові способи виправдання своєї агресії проти України, тому незабаром агресор планує обстріл мирних житлових кварталів російських міст, що знаходяться поблизу з українським кордоном, щоб звинуватити у цьому ЗСУ. Про це заявили в РНБО України.

Нагадаємо, окупанти перейшли у наступ на Запоріжжя. Противник веде наступ на Запоріжжя силами до 3-х БТГр і за допомогою авіації після перегрупування та введення частини оперативних резервів. Вночі поблизу Гуляйполя ЗСУ обронялися й завдавали всіма можливими засобами вогневого ураження противнику. Російські окупанти використовували нальоти авіації та артилерійські удари. Нині просування російських військ вглиб на певних кордонах не спостерігають. Також підрозділам артилерії ЗСУ вдалося 6 разів завдати вогневого ураження противнику на шляхах його просування та в районах зосередження.

Читайте також, як під Миколаєвом розгромили окупантів: більшість із них – колишні українські військові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини