Головна Новини Суспільство події Втрати зростають: скільки військових РФ загинуло на війні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати зростають: скільки військових РФ загинуло на війні з Україною

У Генштабі оновили дані про ворожі втрати від початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації

8 березня 2022, 10:30 comments1231
Поділіться публікацією:

В Україні триває війна та армія противника зазнавати величезних втрат. На Facebook — сторінці Генштабу ЗСУ повідомляють, що з 24 лютого по 7 березня (включно) орієнтовні втрати ворога склали 12 тисяч людей.

Втрати зростають: скільки військових РФ загинуло на війні з Україною

Втрати Росії у війні з Україною / Фото: Reuters / Scanpix

Українські військовослужбовці за цей період також знищили 303 танки, 1036 бронемашин, 120 артилерійських систем, 27 засобів ППО, 48 літаків, 80 вертольотів та 474 одиниці автотехніки. А також 3 ворожі кораблі.

У Генштабі зазначили, що дані уточнюються, оскільки складно вести підрахунок через високу інтенсивність бойових дій у багатьох українських містах.

Нагадаємо, радник глави Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що російським військам не вдалося просунутися на жодній ділянці фронту. За деякими даними, Україна навіть змогла дещо покращити свої позиції, зокрема Збройні сили України змогли звільнити від російських окупантів харківське місто Чугуїв.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з початку повномасштабної війни проти України 24 лютого та до 6 березня було зафіксовано 1207 жертв серед мирного населення – загинуло 406 людей. Однак, отримання даних з деяких місць, де відбувалися бойові дії, може затримуватися, а багато повідомлень ще не підтверджено, тому реальні цифри жертв війни можуть бути більшими.

Читайте також, що російські військові наказали розстрілювати українське мирне населення. Така сама вказівка з розстрілу дано стосовно російських військових, які відмовилися вбивати жінок і дітей. Про це повідомив один із військовополонених РФ. Він також зазначив, що його колоні надійшов наказ оточити Харків, а всіх цивільних, які намагатимуться поїхати – розстріляти



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини