Головна Новини Суспільство події Прийде похолодання: якою буде погода в Україні на Великдень
commentss НОВИНИ Всі новини

Прийде похолодання: якою буде погода в Україні на Великдень

Народний синоптик Володимир Деркач розповів, якою буде погода в Україні 24 квітня, у Світле свято Великодня

13 квітня 2022, 02:15 comments1111
Поділіться публікацією:

У 2022 році православні християни святкують Великдень 24 квітня, і погода обіцяє бути в цей день досить прохолодною, як для середини весни. Про це повідомляє народний синоптик Володимир Деркач.

Прийде похолодання: якою буде погода в Україні на Великдень

Погода в Україні на Великдень (фото з відкритих джерел)

У середині цього місяця, за словами експерта, українцям варто готуватися до похолодання, вночі в деяких регіонах можливі нічні заморозки. Наприкінці квітня прогнозуються дощі, але температура повітря буде комфортною, іноді можливі перепади у бік мінусу.

Ще один український синоптик Станіслав Щедрін також спрогнозував похолодання на Великдень та опади у вигляді дощу. Десь після 20 квітня в Україні почнуть погіршуватися погодні умови й такий прогноз протримається до 29-30 числа.

У Києві, за прогнозом від Gismeteo, 24 квітня, пройде дощ, а температура повітря прогріється до +14 градусів. На сході країни стовпчики термометра вдень піднімуться до +14...+19 градусів, а в західних регіонах становитимуть +4...+7 градусів.

Нагадаємо, що начальник відділу агрометеорології “Укргідрометцентру” переконана, що наступні п'ять років в Україні та світі будуть найтеплішими в історії спостережень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що однією із найсерйозніших глобальних проблем на Землі є зміна клімату. І якщо не вживати жодних заходів, то людству загрожує небезпека. Нещодавно китайські вчені заявили, що до 2100 літо в Північній півкулі може тривати не три, а цілих шість місяців.

Читайте також, що Гольфстрім — потужна тепла атлантична течія, яка вперше рекордно сповільнилася: якими змінами в кліматі це загрожує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини