Головна Новини Суспільство події Правоохоронці сказали, хто міг бути наступною жертвою після Фаріон
commentss НОВИНИ Всі новини

Правоохоронці сказали, хто міг бути наступною жертвою після Фаріон

Правоохоронці вивчили записи у мобільному телефоні підозрюваного у вбивстві Фаріон, і сказали, хто ще привернув його увагу

26 липня 2024, 12:30 comments1871
Поділіться публікацією:

Правоохоронці та співробітники спецслужб ретельно вивчили записи у телефоні юнака, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон. Зокрема, відомо, що він шукав інформацію про мовознавицю.

Правоохоронці сказали, хто міг бути наступною жертвою після Фаріон

Макс Бужанський

При цьому, його начебто зацікавила постать Максима Бужанського. Правоохоронці кажуть, що можливо, він міг стати наступною жертвою стрільця.

Окрім того, в телефоні були знайдені різні переписки та посилання, які можуть допомогти слідству. Зокрема, в телефоні було і фото книги "Таємні інструкції ЦРУ і КГБ".

В СБУ перевіряють інформацію про те, чи причетні спецслужби РФ до підготовки убивства Фаріон.

Також перевіряється інформацію про можливу приналежність підозрюваного у вбивств до російського неонацистського руху.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Ірина Фаріон була вбита 19 липня пострілом у скроню, коли вона у дворі свого будинку чекала на таксі. 25 липня стало відомо, що правоохоронці затримали юнака , підозрюваного у вбивстві Фаріон. Він мешканець Дніпра, йому 18 років. Під час підготовки до злочину , каже голова МВС Клименко, він орендував щонайменше три квартири у Львові. При цьому Клименко переконує, що слідство має достатньо доказів, щоб висунути затриманому юнакові звинувачення у вбивстві мовознавиці. Окрім того, міністр повідомив, що затриманий юнак, буцімто, готував злочин щонайменше кілька місяців. Зокрема, придбав панаму ще у травні.

При цьому сусіди затриманого юнака не можуть повірити в те, що він міг вбити Фаріон. За їх словами, хлопець добре вчився, був самостійним і свідомим.

Батько затриманого юнака служить в армії. Він також заявляє, що у його сина не було підстав вбивати Фаріон, адже він є патріотом і навіть планував іти на фронт.

МВС проводить брифінг із приводу затримання юнака, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон. Зокрема, правоохоронці повідомили, що згідно із аналізом відео, які отримання із камер відеоспостереження, юнак прибув із Дніпра потягом до Львова 9 липня. Поїхав із Львова до Дніпра через два дні після того, як було вбито Фаріон.

Відомо, що юнакові уже оголошена підозра у навмисному вбивстві.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини