Головна Новини Суспільство події Він є патріотом: батько юнака, якого підозрюють у вбивстві Фаріон, відреагував на його затримання
commentss НОВИНИ Всі новини

Він є патріотом: батько юнака, якого підозрюють у вбивстві Фаріон, відреагував на його затримання

Батько стверджує, що у його сина не було мотивів для вбивства Фаріон

25 липня 2024, 18:23
Поділіться публікацією:

Батько юнака, затриманого за підозрою у вбивстві Ірини Фаріон, повідомив журналістам "Радіо Свобода", що він зараз знаходиться на фронті, а про затримання сина дізнався від дружини.

Він є патріотом: батько юнака, якого підозрюють у вбивстві Фаріон, відреагував на його затримання

Ірина Фаріон

"Я на фронті зараз, сина особисто давно не бачив, спілкувалися регулярно телефоном, – зазначив чоловік. – Мені дружина сьогодні зателефонувала, сказала, що відбулося затримання сина. Чи затримання, чи арешт – тут же теж не зрозуміло. Не все так "гладко" було: дружину тримали поза помешканням, забрали техніку, скрутили сина".

При цьому батько стверджує, що у його сина не було жодних мотивів для того, щоб бажати смерті Фаріон.

"Мотивів для убивства Фаріон не було, він не мав ніяких українофобських поглядів, він патріот. Навпаки: він закінчив курси керування БПЛА, щоб долучитися до українського війська, займався футболом", – сказав батько затриманого.

За даними МВС, підозрюваний – 18-річний житель Дніпра під час підготовки до скоєння злочину орендував щонайменше три квартири у Львові.

На запитання, чи знає батько щось про оренду сином житла у Львові, він відповів: "Звідки б він взяв гроші на це? Я пересилаю кілька тисяч, але цього ж недостатньо".

При цьому журналістам не вдалося поговорити з матірʼю затриманого, оскільки її телефон вимкнений.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Ірина Фаріон була вбита 19 липня пострілом у скроню, коли вона у дворі свого будинку чекала на таксі. 25 липня стало відомо, що правоохоронці затримали юнака , підозрюваного у вбивстві Фаріон. Він мешканець Дніпра, йому 18 років. Під час підготовки до злочину , каже голова МВС Клименко, він орендував щонайменше три квартири у Львові.

При цьому сусіди затриманого юнака теж не можуть повірити в те, що він міг вбити Фаріон.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини