Головна Новини Суспільство події Стрільцю лише 18 років: Клименко повідомив деталі затримання підозрюваного у вбивстві Фаріон
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрільцю лише 18 років: Клименко повідомив деталі затримання підозрюваного у вбивстві Фаріон

Підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон затримали у Дніпрі

25 липня 2024, 15:29 comments1077
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що у Дніпрі було затримано підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон.

Стрільцю лише 18 років: Клименко повідомив деталі затримання підозрюваного у вбивстві Фаріон

Затримання вбивці Фаріон

"Є достатньо доказів стверджувати, що саме затриманий стріляв у мовознавицю. 139 годин безперервної роботи величезної команди оперативників, слідчих, кримінальних аналітиків, експертів, інших поліцейських служб, співробітників Служби безпеки України", — відзначив Клименко.

За його словами, правоохоронці перевірили кожен куточок по маршруту відходу стрільця та обшукали близько 100 га лісу.

"Врешті підозрюваного вистежили. Встановили особу. Маючи його фото, це була справа часу: смарт-камери відеоспостереження зловили його всюди. Ідентифікація зловмисника та його затримання — кропіткий процес, який вимагав найвищого професіоналізму, витримки та дисципліни, щоб не зробити жодної помилки. Дякую усій команді!" — повідомив Клименко.

Окрім того, міністр розкрив деякі деталі щодо особи самого стрільця. Виявилося, що у Фаріон стріляв мешканець Дніпра, йому 18 років. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові.

"Зараз затриманий в руках поліції. Важливо дізнатися всі деталі. Наразі слідство схиляється до думки, що стрілець — лише виконавець", — повідомив Клименко

Він пообіцяв надати більше інформації згодом.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський повідомив про те, що у Дніпрі затримано підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. За його словами, операція із затримання підозрюваного була дуже непростою. Протягом цих днів над розкриттям убивства працювали сотні фахівців Національної поліції України, СБУ та інших служб, повідомив президент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини