Головна Новини Суспільство події Цілеспрямований та самостійний: що говорять про затриманого у Дніпрі юнака його сусіди (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Цілеспрямований та самостійний: що говорять про затриманого у Дніпрі юнака його сусіди (ВІДЕО)

Сусіди не можуть повірити, що затриманий хлопець здатний на вбивство

25 липня 2024, 17:47
Поділіться публікацією:

Сусіди та друзі затриманого у Дніпрі юнака за підозрою у вбивстві мовознавця Ірини Фаріон не можуть повірити, що він на таке може бути здатний.

Цілеспрямований та самостійний: що говорять про затриманого у Дніпрі юнака його сусіди (ВІДЕО)

Затримання підозрюваного у вбивстві

Наприклад, Ян, котрий називає себе другом затриманого, каже, що з ним грав п'ять років в одній команді.

"Знаю, що в нього тато воює. Нині живе з мамою. Дуже порядний пацан. Він добре вчиться. Ніколи не подумав би, що він може таке зробити. Я впевнений, що він такого не робив", – сказав Ян.

Про те, що сам затриманий хлопець та його родина – порядні люди, каже і їхня сусідка.

"Хлопчик і самостійний, і хлопчик цілеспрямований. Не може бути такого. Я від цього шокована, я не можу цьому повірити. Це як якась підстава. Я не знаю, я не стверджуватиму цього, але знаючи цю дитину... І лідер, і порядний, і чесний Він захоплюється новинами. Він логічно міркує", – розповіла сусідка.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Ірина Фаріон була вбита 19 липня пострілом у скроню, коли вона у дворі свого будинку чекала на таксі. 25 липня стало відомо, що правоохоронці затримали юнака , підозрюваного у вбивстві Фаріон. Він мешканець Дніпра, йому 18 років. Під час підготовки до злочину , каже голова МВС Клименко, він орендував щонайменше три квартири у Львові.

При цьому глава МВС повідомив, що слідство має достатньо доказів для того, щоб пред'явити хлопцеві звинувачення. Очікується, що сьогодні чи завтра йому обиратимуть запобіжний захід.

Крім того, Клименко розповів деякі деталі вбивства Фаріона. За його словами, підозрюваний у вбивстві купив свою панаму ще у травні, тобто підготовку до злочину вів два місяці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини