Головна Новини Суспільство події У МВС розповіли, коли підозрюваний у вбивстві Фаріон прибув до Львова і як її вистежував
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС розповіли, коли підозрюваний у вбивстві Фаріон прибув до Львова і як її вистежував

Підозрюваний у вбивстві Фаріон прибув до Львова 9 липня

26 липня 2024, 11:50
Поділіться публікацією:

МВС проводить брифінг із приводу затримання юнака, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон. Зокрема, правоохоронці повідомили, що згідно із аналізом відео, які отримали із камер відеоспостереження, юнак прибув із Дніпра потягом до Львова 9 липня.

У МВС розповіли, коли підозрюваний у вбивстві Фаріон прибув до Львова і як її вистежував

Ірина Фаріон

У Львові, за даними правоохоронців, він змінив три квартири, які були заброньовані через "Букінг". Зокрема, на першу квартиру він поселився у день приїзду. 14 і 18 липня він змінив другу і третю квартиру. Правоохоронці кажуть, що мають відео заселення юнака у ці квартири та квитанції, які підтверджують, що саме він їх орендував.

Окрім того, за інформацією правоохоронців, у день прибуття, юнака зафіксували камери "Нової пошти", де він отримав пакунок, який сам собі переслав із Дніпра. У цьому пакунку були одяг, в якому він пересувався Львовом, зокрема панама, блайзер, окуляри, сумка, де ймовірно, знаходилась зброя і навіть борода.

Правоохоронці кажуть, що вони ретельно проаналізували відео, опитали 900 свідків, мали 80 осіб, які були схожі на підозрюваного. Всіх ретельно перевіряли.

Окрім того, правоохоронці повідомили, що підозрюваний у вбивстві покинув Львів через два дні після вбивства Ірини Фаріон.

При цьому, як додали правоохоронці, мама не знала, що її син знаходиться у Львові. Він їй сказав, що їде на відпочинок у інше місто.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Ірина Фаріон була вбита 19 липня пострілом у скроню, коли вона у дворі свого будинку чекала на таксі. 25 липня стало відомо, що правоохоронці затримали юнака , підозрюваного у вбивстві Фаріон. Він мешканець Дніпра, йому 18 років. Під час підготовки до злочину , каже голова МВС Клименко, він орендував щонайменше три квартири у Львові. При цьому Клименко переконує, що слідство має достатньо доказів, щоб висунути затриманому юнакові звинувачення у вбивстві мовознавиці. Окрім того, міністр повідомив, що затриманий юнак, буцімто, готував злочин щонайменше кілька місяців. Зокрема, придбав панаму ще у травні.

При цьому сусіди затриманого юнака не можуть повірити в те, що він міг вбити Фаріон. За їх словами, хлопець добре вчився, був самостійним і свідомим.

Батько затриманого юнака служить в армії. Він також заявляє, що у його сина не було підстав вбивати Фаріон, адже він є патріотом і навіть планував іти на фронт.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини