Головна Новини Суспільство події Правоохоронці сказали, чи знайшли зброю, з якої вбили Фаріон
commentss НОВИНИ Всі новини

Правоохоронці сказали, чи знайшли зброю, з якої вбили Фаріон

У МВС переконані, що найближчим часом знаряддя вбивства Фаріон буде знайдено

26 липня 2024, 12:16 comments1010
Поділіться публікацією:

Як розповів на брифінгу голова МВС Ігор Клименко, на місці вбивства мовознавиці Ірини Фаріон була знайдена "спортивна гільза".

Правоохоронці сказали, чи знайшли зброю, з якої вбили Фаріон

Ірина Фаріон

"Специфічна куля не бойова. Маємо встановити, де була придбана, можливо, на чорному ринку", — було сказано на брифінгу.

Разом з тим, правоохоронці наразі не знайшли зброю, з якої було вбито Ірину Фаріон. Втім, в МВС вважають, що це питання кількох днів. На їх переконання, скоро знаряддя вбивства мовознавиці зможуть знайти.

Окрім того, відомо, що стрілець, підійшов близько до Фаріон. Ймовірно, стріляв у неї із відстані двох метрів, а може і меншої. Цю інформацію буде точно встановлено під час слідства.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Ірина Фаріон була вбита 19 липня пострілом у скроню, коли вона у дворі свого будинку чекала на таксі. 25 липня стало відомо, що правоохоронці затримали юнака , підозрюваного у вбивстві Фаріон. Він мешканець Дніпра, йому 18 років. Під час підготовки до злочину , каже голова МВС Клименко, він орендував щонайменше три квартири у Львові. При цьому Клименко переконує, що слідство має достатньо доказів, щоб висунути затриманому юнакові звинувачення у вбивстві мовознавиці. Окрім того, міністр повідомив, що затриманий юнак, буцімто, готував злочин щонайменше кілька місяців. Зокрема, придбав панаму ще у травні.

При цьому сусіди затриманого юнака не можуть повірити в те, що він міг вбити Фаріон. За їх словами, хлопець добре вчився, був самостійним і свідомим.

Батько затриманого юнака служить в армії. Він також заявляє, що у його сина не було підстав вбивати Фаріон, адже він є патріотом і навіть планував іти на фронт.

МВС проводить брифінг із приводу затримання юнака, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон. Зокрема, правоохоронці повідомили, що згідно із аналізом відео, які отримання із камер відеоспостереження, юнак прибув із Дніпра потягом до Львова 9 липня. Поїхав із Львова до Дніпра через два дні після того, як було вбито Фаріон.

Відомо, що юнакові уже оголошена підозра у навмисному вбивстві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини