Головна Новини Суспільство події Погода на 21 листопада: до яких областей України прийде зима
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на 21 листопада: до яких областей України прийде зима

Сьогодні, 21 листопада, у більшості регіонів України очікується ясна погода, але не обійдеться без мокрого снігу

21 листопада 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

У неділю, 21 листопада, у деяких областях України прогнозують опади, зокрема, мокрий сніг.

Погода на 21 листопада: до яких областей України прийде зима

У яких областях України очікується сніг (фото з відкритих джерел)

За даними Укргідрометцентру, зима прийде до Харківської області. Там буде найхолодніше, температура повітря становитиме +5…+7 градусів, а також прогнозується мокрий сніг. У північно-східних регіонах пройдуть дощі.

Загалом погода в Україні буде сьогодні ясною, у середньому температура коливатиметься в межах +6…+12 градусів. У більшості областей прогнозуються сильні пориви вітру.

Найтепліше буде в Одеській, Херсонській і Миколаївській областях. Там повітря прогріється до +11...+13 градусів.

У столиці України 21 листопада буде мінлива хмарність, але без опадів. Стовпчики термометра вдень піднімуться до +9...+11 градусів. Місцями пориви вітру становитимуть 15-20 м/с.

Нагадаємо, голова Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда наголосив, що грудень поточного року відзначиться досить теплою погодою. Цієї зими жителям України не варто очікувати різких природних катаклізмів, але морози та сніг, звичайно ж, будуть.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в ООН розповіли про вплив погоди на поширення коронавірусної інфекції. У повідомленні наголошується, що попри те, що COVID-19 довше зберігає життєздатність при нижчих температурах, динаміка його поширення насамперед пов'язана із запобіжними засобами, а не з метеорологічними факторами.

Читайте також, що планета розжарюється і вже до кінця століття це може стати справжньою катастрофою. До 2100 року світ страждатиме від страшних посух, а середня температура зросте одразу на 4 градуси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини