Головна Новини Суспільство події Окупанти вже скаржаться, що у Криму "напружена" ситуація з потоком туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вже скаржаться, що у Криму "напружена" ситуація з потоком туристів

Сергій Аксьонов скаржиться, що другий рік поспіль Крим може залишитися навіть без туристів з Росії.

24 березня 2023, 17:04
Поділіться публікацією:

Підконтрольний Росії глава анексованого Криму Сергій Аксьонов заявив про "напружену" ситуацію з потоком туристів у регіон. Причиною цього глава окупаційної влади назвав "логістичні труднощі", передає портал "Коментарі", з посиланням на проект "Крим.Реалії", який виходить на Радіо Свобода.

Окупанти вже скаржаться, що у Криму "напружена" ситуація з потоком туристів

Крим. Фото з відкритих джерел

"Потяги додали, у нас на постійній основі буде 17 пар з регіонів Росії і п'ять — додаткових. Звичайно, вони глобально проблему не знімуть. Півтора мільйони перевезених пасажирів — це для Криму не вирішення питання", — поскаржився Аксьонов.

При цьому видання зазначає, що ще 16 березня в ефірі російського телеканалу "Соловйов Live" Аксьонов стверджував, що курортному сезону у Криму "нічого не загрожує".

Водночас минулого року голова окупаційної влади говорив, що курортний сезон у Криму повноцінно не відбувся.

Зазначимо, незважаючи на те, що російська окупаційна влада запевняє, що цивільним у Криму нічого не загрожує і все спокійно, самі можновладці вже розпочали евакуацію з Криму: подробиці розповіли в ГУР Міноборони України. Також сьогодні у Севастополі було чути стрілянину.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у традиційному зверненні президент України Володимир Зеленський зробив акценти на минулорічних перемогах над російським агресором і наголосив, що з Криму вже розпочалася "міграція найдалекоглядніших щурів держави-терориста". Тим часом у Криму почастішала "бавовна". Чи справді в РФ вже назріває розуміння, що Крим їй – не втримати? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини