Головна Новини Суспільство події Коронавірус набирає обертів в Україні: сотні заражених і більше двох десятків летальних випадків
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус набирає обертів в Україні: сотні заражених і більше двох десятків летальних випадків

Захворіли 112 дітей і 46 медпрацівників

20 серпня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

В Україні фіксують з кожним днем ​​все більше випадків зараження коронавірусів. З кожним днем ​​зростає навантаження на систему охорони здоров'я. За даними Центру громадського здоров'я, 20 серпня, зафіксували 1600 нових підтверджених випадків COVID-19. Зокрема, захворіли 112 дітей і 46 медпрацівників.

Коронавірус набирає обертів в Україні: сотні заражених і більше двох десятків летальних випадків

Коронавірус, фото з відкритих джерел

Упродовж минулої доби до ковідних лікарень було госпіталізовано майже шість сотень пацієнтів, 26 осіб померли від ускладнень. При цьому одужали за добу майже 900 осіб.

За весь час пандемії в Україні захворіло — 2 271 826 осіб; видужало — 2 200 000 осіб; летальних випадків — 53 394; проведено ПЛР-тестів — 11 773 325.

МОЗ нагадує: дотримання трьох простих правил протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски та користування санітайзерами — рятують життя.

Як раніше інформував портал "Коментарі", з третьою дозою щеплення проти COVID-19 поспішати не треба. Всесвітня організація охорони здоров'я заявляє, що сьогодні немає абсолютно ніяких наукових доказів того, що бустерні вакцини проти COVID-19 украй необхідними.

Нагадаємо, що тільки вакцинація є дієвим способом вберегтися від тяжкого перебігу COVID-19 або можливу смерть. У зв'язку з цим міністр охорони здоров'я країни Віктор Ляшко заявив, що населенню країни хочуть забезпечити постійний доступ до вакцин навіть на вихідних або у святкові дні.

Раніше портал писав, що вакцина проти коронавірусу CoronaVac, вироблена китайською компанією Sinovac Biotech, володіє побічними ефектами, а саме може викликати тимчасовий параліч лицьового нерва (параліч Белла).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини