Головна Новини Суспільство події Град, шквали та грози: у ДСНС попереджають про погіршення погоди в Україні - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Град, шквали та грози: у ДСНС попереджають про погіршення погоди в Україні - подробиці

Українців попереджають про погіршення погоди

6 липня 2022, 22:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У ДСНС України попереджають про погіршення погодних умов одразу у кількох частинах країни. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі ДСНС.

Град, шквали та грози: у ДСНС попереджають про погіршення погоди в Україні - подробиці

Погода в Україні

В Україні очікуються грози, град та шквали. У Державній службі України з надзвичайних ситуацій попереджають українців про погіршення погоди.

"7 липня у західних, північних, більшості центральних областей, місцями в Одеській та Миколаївській грозах, в окремих районах центральних, Сумської, Одеської та Миколаївської областей град та шквали 15-20 м/с.", — інформує ДСНС.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Залужний поставив крапку : що вирішено з пересуванням військовозобов'язаних в Україні. Валерій Залужний скасував скандальний документ. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Вертоліт і літак нардепа , підозрюваного в держзраді, передали ЗСУ (Фото). Майно підозрюваного у зраді депутата під арештом відповідно до рішення суду. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що перший пішов : чому Новінський відмовився від мандата нардепа — про що це говорить. Вадим Новинський може стати не останнім нардепом, який через обставини війни вирішив скласти з себе повноваження. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що ціни шокують : у тимчасово окупованому Херсоні встановили нові ціни у магазинах (ФОТО). Визволителі встановили нові ціни в тимчасово окупованому Херсоні. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини