Головна Новини Суспільство події Федоров відреагував на інформацію про повістки в "Дії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Федоров відреагував на інформацію про повістки в "Дії"

Михайло Федоров заперечив інформацію про електронні повістки для мобілізації в застосунку "Дія".

24 грудня 2023, 11:11 comments1026
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В мережі поширилась інформація про можливі нові зміни до мобілізації в Україні, зокрема це стосується електронних сповіщень через державний застосунок "Дія". Очільник Мінцифри Михайло Федоров відреагував на такі заяви. 

Федоров відреагував на інформацію про повістки в "Дії"

Федоров: повісток у "Дії" не буде. Фото з відкритих джерел

Михайло Федоров вкотре заперечив про можливість існування повісток в застосунку "Дія". За його словами таких нововведень не планується з боку уряду України.

"Наступного року буде 1 млн дронів. Повісток у Дії не буде ніколи. І тільки так", — повідомив у Telegram Михайло Федоров.

Нагадаємо, що міністр не вперше заперечує інформацію про видачу повісток в "Дії". В середині грудня Федоров також повідомляв, що "впроваджувати повістки в "Дії" не планується взагалі". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Михайло Федоров назвав п'ять нових послуг у застосунку "Дія". Вони будуть стосуватись змін для ФОПів, водіїв, моряків, а також буде велике оновлення самого застосунку. Також у застосунку "Дія" оновлять карту укриттів та пунктів незламності з можливістю залишати відгук та переглянути список речей, які там знаходяться. 

Також "Коментарі" писали про головнокомандувача ЗСУ, який прокоментував ситуацію з мобілізацією в Україні. Крім того, щонайменше у двох містах відбулось посилення мобілізації – співробітники ТЦК почали ходити по квартирах та вручати повістки ухилянтам. А ветеран АТО та військовий експерт Євген Дикий розповів, де можна знайти 80 тис. ухилянтів від мобілізації та з якими змінами ці особи можуть потрапити під процес мобілізації в Україні. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zedigital/4052

Новини