Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи будуть повістки в "Дії": остаточна відповідь Федорова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи будуть повістки в "Дії": остаточна відповідь Федорова

Михайло Федоров пояснив ситуацію з врученням повісток для мобілізації в Україні через застосунок "Дія".

18 грудня 2023, 09:18
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров відреагував на інформацію про можливе вручення повісток через застосунок "Дія" для покращення мобілізації в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Федорова для видання "24 Канал".

Чи будуть повістки в "Дії": остаточна відповідь Федорова

Михайло Федоров заявив, що повісток в "Дії" не буде. Фото з відкритих джерел

Депутати ВР створюють законопроєкт, який має посилити мобілізацію в Україні. Деякі чиновники заявляли про можливість створити електронні повістки через електронну пошту, а також у застосунку "Дія" для вручення їх ухилянтам. Віцепрем’єр Михайло Федоров відповів, чи будуть електронні повістки через "Дію".

"Повісток в "Дії" не буде. Ми про це говорили, і зараз я підтверджую це", — сказав Федоров.

За словами міністра у майбутньому вручення повісток через державний застосунок не розглядається.

"Впроваджувати повістки в "Дії" не планується взагалі. Тому цього питання немає сьогодні на порядку денному", — пояснив Михайло Федоров.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді відреагували, чи будуть працювати електронні повістки для мобілізації в Україні та які існують альтернативні рішення для пошуку ухилянтів. Членкиня комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Соломія Бобровська пояснила проблеми з повістками та вказала, що таким чином не буде можливості посилити мобілізацію в Україні.

Також "Коментарі" писали про народну депутатку Мар'яну Безуглу, яка закликала мобілізувати жінок на війну. Нардепка виступила за вирівнювання жінок та чоловіків у новому законопроєкті про мобілізацію в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 грудня 2023, 09:28

Може і медкомісію через дію або по електронній пошті проходити? Є речі коли потрібна людська взаємодія. Бо тоді можна і країною керувати штучним інтелектом. Навіщо нам ця орда чиновників дармоїдів які тільки і вміють що хабарі та відкати брати.


Новини