Головна Новини Суспільство події Держаудитслужба перевірила роботу ОГТСУ: порушення на мільярди гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Держаудитслужба перевірила роботу ОГТСУ: порушення на мільярди гривень

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю встановлено фінансових порушень та недоліків на загальну суму 341 169,3 млн грн

18 серпня 2023, 13:45
Поділіться публікацією:

В мережі активно поширюється копія листа Держаудитслужби в якому йдеться про те, що Аудиторська служба перевірила роботу ОГТСУ за 2019 — 2022 роки. 

Держаудитслужба перевірила роботу ОГТСУ: порушення на мільярди гривень

ОГТСУ. Фото: із відкритих джерел

"За результатами проведених заходів державного фінансового контролю встановлено фінансових порушень та недоліків на загальну суму 341 169,3 млн грн, у тому числі тих, що призвели до втрат фінансових (матеріальних) ресурсів на суму 82 597,9 млн грн...", – йдеться в листі. 

Експерт з житлово-комунальних послуг Олег Попенко відреагував на дану інформація, звернувши увагу, що за 4 роки фінансових порушень та недоліків на 341 млрд гривень ми не дорахувалися 9,5 млрд доларів, та ще втратили суму в 2,5 млрд доларів.

"І, це проведена корпоративна реформа, призначена наглядова рада, дали високі зарплати по 300 000 грн, призначили членів правління з височенною зарплатнею, всі приходили на роботу у патріотичному вбранні, а порушень на 400 млрд, і, втрат! Тобто чистих грошей на 2,5 млрд доларів. І, за все це сплатить кінцевий споживач в тарифах. Яких вам реформ не вистачає?", – обурюється експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кому війна, а кому ярмарок: навіщо у "Нафтогазі" вирішили накупити сувенірної продукції на мільйони.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Україна готується до складної зими: у Нафтогазі суттєво збільшили щоденний видобуток газу.

Раніше "Коментарі" писали — чи готова Україна до нових ударів РФ по енергетиці – що важливо врахувати перед опалювальним сезоном. Експерти детально проаналізували ситуацію.           

Держаудитслужба перевірила роботу ОГТСУ: порушення на мільярди гривень - фото 2        



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 серпня 2023, 13:50

Тепер ми знаємо, чому навіть на найвищому рівні командування не хоче воювати за таку країну Баг. Створено для розпилу дітьми Авраама. Тому деморалізовані і тягнуть час зі звільненням. Захищати старий продажний мотлох, який своїх дітей і статки вивіз?


Новини